Mit navn er Anders og lad os lade den ligge der for nu. Jeg er bosiddende i Horsens sammen med min datter, Julie, på 10 år i en 7/7 ordning. Jeg er samtidig i den vidunderlig alder på 34 år lige mellem at være ung og middel alderen.

Vores historie starter utrolig kedeligt, så den vil jeg ikke bruge tid på, at beskrive for jer. Jeg vil derimod gerne fortælle mig hvad jeg vil bruge denne side på.

Jeg har valgt at fokusere på tre ting som fylder i vores hverdag; Vores liv, Mit erhverv også vores hobbies.

Men nu tilbage tilbage til hvem vi er? Mit navn er Anders og jeg er den heldige far til Julie.

Julie går til daglig i 4. klasse i Horsens. Hun er klasse populær pige når det kommer til legeaftaler. Hun går til gymnastik og udfolder sig kreativt. Nogle af disse kreative ting vil i se dukke op her med en fars kommentar. Nogle kreative ting ved vi godt stiller os som forældre i et spørgsmål. I vil opleve de glæder jeg har som far til en preteen og de sorger. Jeg vil være ærlig omkring mine meninger og ikke gemme dem væk. Jeg vil også tilbyde jer indsigt i hvad Julie mener om forskellige ting i verden, så det ikke kun er mit syn.

Jeg tror vidst ikke jeg fik nævnt det men har ingen ide om hvad jeg/vi laver. Så håber på det bedste og lader siderne og indlæggene udvikle sig.