Mit erhverv er den digitale verden og den måde vi som forbruger er blevet interaktive med vores brands. Jeg har 15 års erfaring fra luksusmode branchen og har en baggrund indenfor international digitalisering and udførelse.

Min uddannelses baggrund er, jeg er uddannet på handelskolen i Kolding, hvilket ikke var en nem tid for mig. Efter min handelskoletid valgt jeg universitet, som den første i min familie, for at læse en bachelor i Entreprenørskab og innovation som gad mig inspirationen til at læse videre. Som ikke så mange andre valgt jeg, at tage mig en bachelor mere. Denne gang i Strategisk Kommunikation, fordi min første bachelor havde givet mig en retning som hed kommunikation i sin helhed. Mit næste naturlig skridt var at læse min Kandidat, som også faldt på Marketing og innovation som en naturlig forlængelse af mit ønske om, at arbejde med kommunikation i sin helhed. Jeg har efterfølgende taget mig min MBA i England som afslutning på min uddannelses rejse.

Lad mig lige lukke den her. Jeg har aldrig fundet uddannelse interessant eller brugbart særligt når det kommer til universitet. Det giver en masse viden, men giver ikke evnen til, at forvandle viden til handlinger.

Min rigtig erfaring kommer fra et langt arbejdsliv som startet, da jeg var 18 år og tog en chance. Jeg valgte at påtage mig et studiejob i København mens jeg boede i Kolding og gik på handelskolen. Jeg startet min karriere ved Pandora som planlægger indenfor marketing. Det var her jeg lærte den vigtige lektion om, hvor vigtig planlægning er for marketing.Jeg brugte 4 år af mit liv ved Pandora, fik mange gode kollegaer og erfaring herfra.

Min rejse tog mig efterfølgende til Tyskland ved Buffalo shoes i Tyskland. Jeg trådte ind i en virksomhed, som havde sat E-Commerce, SoMe og digitaliering på dagsorden. Mit ansvar i virksomheden var, at modernisere virksomhedens digitale salgs og marketingkanaler. Jeg tog på en fantastisk rejsen som både bragte sine optur og nedtur.

Jeg havde fornøjelsen, at være en del af denne rejse i 4 år og stiftet mange gode bekendskaber, kollegaer og venner.

Min rejse tog mig ikke hjem til Danmark men derimod til Italien for at arbejde for en af de mest anerkendt brands i verden; Gucci.

Jeg tiltrådte i virksomheden på et tidspunkt,hvor Gucci skulle igennem en komplet redesign af deres digitale tilstedeværelse. Jeg på tog mig rollen som Senior Omnichannel manager med tre-delt ansvar for at skulle være arkitekterne bag denne forandring. Processen varet 4 år og tog os fra igennem alle disciplinerne fra logistikken til marketing til retail. Det kort svar var, siden denne processen har Gucci vækst 25% per år på digitale platforme.

Efter den fantastisk oplevelse tog jeg hjem til Danmark og fik oplevelsen af hvordan det var at træde ind i en gammel dansk mode virksomhed BTX Group A/S som stod overfor en tilsvarende digitaliserings proces. Det var en oplevelsen på mange gode punkter og dårlig punkter men overordnet, så har jeg ikke ønsket om at arbejde i sådanne en virksomhed igen. Mit ansvar faldt på at skulle synliggøre mulighederne for at drive egen E-Commerce platform og klargøre de økonomiske omkostninger herved. Resultatet blev desværre at projektet blev udskudt til fordel for at åbne egne butikker.

Jeg valgt efterfølgende, at tage et skridt til noget nyt og nye branche. Jeg smuttet et smut forbi spil industrien, hvor jeg fik ansvaret for bl.a Rockstar, 2K, TurtleBeach, Thrustmaster og nogle flere subbrands. Jeg tilbragte korttid ved NGS pga. producenterne valgte, at trække deres digitale indsats centralt. Spændende indblik jeg fik i den branche men må sige jeg holder mig til at spille spillene istedet.

Jeg tog en lille periode fri i mit liv, skulle finde ud af hvad jeg ville. Mit svar blev fundet, da Josefine liljeqvist valgte at kontakte mig omkring at hjælpe hende med hendes startup. Jeg er tiltrådt som Head of Digital med ansvar for E-Commerce, marketing, digital og retail. Nu må vi se hvad denne verden af luksus fashion og dyrevelfærd bringer.

Derudover er jeg hoppet ud som Keynotespeaker og mit første keynote var ved IMWorld i Bucherest ! i 2019 er jeg booket til 2xLondon, 1xMadrid og 1xKøbenhavn