Velkommen til vores hobbier !

Vi er en lille familie og vi har begrænset tid. Derfor har vi delt vores ind i fire områder; spil, film, oplevelser og hjemmehygge.

I ville kunne læse omkring vores oplevelser med forspille spil, både bræt, kort og konsol spil. Vi går ikke op i andet end den regne underholdningsværdi af vores spil. De kan have lavet det smukkeste spil i verden på konsol men hvis det ikke underholder Julie eller jeg så fejler det her. Brætspil skal være nem at gå til både selvom det skal være til voksne eller børn. Kortspil skal bringe grin, smil og forståelighed. Vi tager tingene som de er og ikke hvad andre ønsker de er.

Vores film, er en anden sag. Vi er disney og pixar mennesker, det gør vi ser dem alle og vi har købte dem alle. Vi nyder vores film og serie men de skal bringe noget til bordet. Det skal være muligt at snakke om dem og hvordan de spiller sammen med evt. andre serier/film. Vi kommer ikke til at snakke om, hvor smuk film er lavet eller om vi har den næste oscarvinder men om vi er underholdt, fornøjet og lyst til at se mere.

Oplevelser er vores ting, vi nyder alt fra naturen til zoologiske til forlystelsesparker. Vi har familie værdier, så hvad vi laver skal bringe os tættere sammen. I vil altid få vores pris at høre på vores aktiviteter fordi det er en del af oplevelsen og har en betydning for om det er noget man gør igen. Vores mening kommer til kende både Julie og min. Synes det er vigtig for en vurdering at både barn og forældres mening kommer frem.

Hjemmehygge, er det vi laver hverdag fra den forfærdelig perleplade til den smukke tegning. I vil ser vores liv som det er og ikke hvordan det er opstillet. I vores hjem er vi naturlige og opstiller ikke vores billeder så verden er perfekt men derimod er beskidt, uperfekt og dejlig noget af det i vil se.