Ahl/ december 31, 2018/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Assassins Creed Odyssey eller ACO

Lad mig starte med at sige, jeg elsker Assassins creed serien og har været fan af den siden starten. Jeg er den stolte ejer af hele serien og spiller stadig de gamle engang imellem for hyggen. Assassins Creed Odyssey er blot en bonus til samlingen.

Jeg har mødt skuffelser i serien og mødt en utrolig ensartethed i opgaver og handlinger. Serien har haft sin storhedstid vil jeg gerne sige, den har ikke den samme innovation eller nytænkning. Spillene er bygget på den samme succes opskrift som så mange af andre Ubisoft spil.

Når det så er sagt, så har Odyssey og Origins genskab min tro til, at Ubisoft vil bevæge sig den rette vej med spillene. Jeg er glad for at se de har 100% taget singleplayer stilen til sig og vokser med den. Der er ikke mange serier som kan få mig til at købe et seasonpass, men hver gang så lokker AC mig til det.

Jeg købte spillet, da det lige udkom og jeg har d.d brugt 125 timer på dette. Jep jeg har faktisk brugt så langtid. Jeg har altid haft det meget svært ved at slippe de spil som fanger mig og ja 100% er målet. Derfor er jeg også sikker på jeg er den som er kvalificeret til at anmelde dette.

Jeg kan godt lide assassinassassin’s creed odysseys creed odyssey, det er fantastisk lavet og gennemtænkt, MEN det bliver ensformet. Når vi kigger på main mission så er der variation stort og man kommer godt rundt i det verden som de har skabt. Du får en utrolig historie som er velkonstrueret og som fanger dig. De levere en roværdig historie, grafik og lyd. Men titlen vil aldrig vinde års spil, fordi du oplever hurtig en ensfornethed når du træder vedsiden af main mission. Grundlæggende så kan sidemission skæres ned til fem typer og det handler blot om location. Det er trist når side mission fylder så meget i et spil, at man blot skære det ned til 5 forskellige typer.

Så igen, jeg synes efterhånden at det er det som Ubisoft er kendt for. De bygger en fantastisk historie og bygger en utrolig verden men fejler på missioner. De skære det somregel ned til en 5-6 forskellige typer. Et eksempel er blot farcry 5 eller en hvilken som helst anden Ubisoft titel.

Når men spillet indbringer stadig en utrolig mængde værdi i underholding fordi de forstår, at vægte mellem action og historie. De ca 500kr. som spillet typisk koster har været pengene værd. Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt at seasonpass har været pengene værd men det må tiden vise. Spillet Assassins Creed Odyssey har en klar anbefaling herfra.

Trailer: Assassins Creed Odyssey

ACO eller assassins creed odyssey

Share this Post