Ahl/ januar 15, 2019/ Uncategorized

Ved hjælp af Instagram Stories kan virksomheder tiltrække nye følgere med dynamisk produkt- og brandcontent. Der er en række værktøjer til at hjælpe både gratis og betaling.

Her er en liste over værktøjer til at oprette Instagram Stories. Der er skabeloner, nemme at bruge video redaktion og fulde produktionsplatforme. Alle disse værktøjer er gratis, men de fleste tilbyder premium-add-ons.

Spark

Instagram Stories

Spark er Adobes værktøj til at gøre ord og billeder til instagram stories og mere. Du kan nemt tilføje billeder, videoklip, ikoner eller din egen stemme. Vælg professionelle kvalitet soundtracks og film bevægelse. Download Spark Post, Spark Page og Spark Video for at oprette og dele, når inspirationen rammer. Pris: Gratis. Brand dit design med Creative Cloud-abonnement på $ 9,99 pr. Måned.

Unfold

Instagram Stories

Unfold er en app til at oprette instagram stories ved hjælp af overbevisende skabeloner. Appen indeholder 25 gratis og 75 premium skabeloner. Brug billeder eller videoer til at fortælle en historie. Intet abonnement påkrævet. Eksporter dine historier i høj opløsning til problemfri deling til Instagram eller andre platforme. Pris: Gratis. Køb i app er tilgængelig.

Splice

Instagram Stories

Splice er et mobilredigeringsværktøj til at skabe professionelle videoer på en iPhone eller iPad. Splice har værktøjer til at lave brugerdefineret videoer: trimme, beskære, effekter, titler, hastighedsstyring, animation, overgange, musik og meget mere. Vælg mellem et stort bibliotek med gratis musik og lydeffekter. Overlay flere spor, juster lydstyrken, og tilføj fortælling for at finjustere din lyd. Pris: Gratis.

Magisto

Instagram Stories

Magisto er en smart video editor til at oprette instagram stories. Upload dine videoer og fotos. Vælg en videoredigeringsstil og et lydspor fra biblioteket. Magistos kunstige intelligensdrevne video analyserer og redigerer derefter din video. Distribuere Instagram Stories samt andre sociale medier og e-mail marketing platforme. Pris: Gratis. Premium er $ 4,99 per måned.

Over

Instagram Stories

Over er en brandbyggende app til generering af digitalt content. Start fra bunden eller vælg en skabelon til Instagram Stories, plakater, Facebook-indlæg, annoncer, flyers og meget mere. Tilføj tekst og vælg fotos, videoer, farver, skrifttyper og grafik. Del på Facebook, Instagram, Snapchat og meget mere – eller planlæg automatiserede indlæg. Få nyttige tips og indsigter fra Over designere, branding eksperter og influencers. Pris: Gratis. Pro abonnement på $ 29,99 pr. År.

Quik

Instagram Stories

Quik er en anden app til at oprette videoer på bare få tryk. Vælg mellem 26 temaer, hver med overgange og grafik designet til enhver stil. Omorganiser, trimmer, zoom, rotere billeder og videoklip nemt. Tilpas dine instagram stories med tekst overlejringer og titel dias. Vælg mellem mere end 100 gratis sange eller brug en sang fra dit iTunes-bibliotek. Pris: Gratis.

Kapwing

Instagram Stories

Kapwing tilbyder en kureret samling af enkle skabeloner til dine Instagram Stories. Vælg fra biblioteket med skabeloner. Vælg fra en række forskellige stilarter – fra grundlæggende skabeloner fokuseret på simple layouts til farvede og tekstfokuserede versioner. Udskift pladsholdere med dine egne billeder, videoer og GIF’er. Tilføj tekst, juster farver og opret. Pris: Gratis.

Storeo

Instagram Stories

Storeo er en app, der nemt producerer Instagram Stories, der er længere end 15 sekunder. Optag en lang video uden at holde optageknappen kontinuerligt. Stop med at bekymre dig om en nedtællingstimer, og fokuser i stedet på hvad du skal sige. Konverter forud redigerede videoer til Instagram stories. Opret Instagram Stories og Facebook Stories fra en enkelt video. Pris: Gratis. Eksport uden vandmærke kræver et engangs køb i appen på $ 9,99.

Easil

Instagram Stories

Easil er et gør-det-selv designværktøj til at oprette Instagram Stories og andet SoMe contant. Find alle SoMe skabeloner og størrelser til alle platforme, herunder Instagram Stories. Vælg en skabelon, og foretag enkle ændringer med træk-og-slip-editoren. Skift billeder, tekst og skrifttyper og anvend filtre. Pris: Gratis. Premium er $ 7,50.

InShot

Instagram Stories

InShot er en nem at bruge mobil editor til at justere hastighed og tilføje musik, voice-overs, emojis, tekst og video effekter. Prep for Instagram stories med farvet og sløret kant. Med et betaling adgang får du adgang til yderligere funktioner (herunder klistermærker og filterpakker) og muligheden for at fjerne vandmærker og reklamer. Pris: Gratis. Køb i app er tilgængelig.

CutStory

Instagram Stories

CutStory giver dig mulighed for at oprette instagram stories til enhver længde. Importer video og tilføj derefter musik, klistermærker, tekst og en baggrund. Opdel i separate klip til enhver længde. Klip eksporteres i kronologisk rækkefølge, så du kender række til at sende dem. Pris: Gratis. Køb i app er tilgængelig.

Hypetype

Instagram Stories

HypeType er et værktøj til at forstærke dine instagram stories med automatisk stylet og designet bevægelses typografi. Film det eller tag det. Tilføj tekst eller automatisk træk citater. Anvend animerede tekstfiltre, tilføj musik og juster timingen. Pris: Gratis. Køb i app er tilgængelig.

Share this Post