Ahl/ januar 12, 2019/ Uncategorized

Video er i dag afgørende når du sælger online. Hvad der engang var et sekundært, er nu forventet. Et produkt ses ikke længere online men vises. Produktvideoer er nemme at over se og bliver gjorde det.

Videoindhold bør aldrig være hvis tid er. Alt viser i dag, at video øger salg og conversion, så derfor tænk video først.

Der er i dag to typer videoer. Marketingvideoer som fortæller forbrugeren, hvorfor han skal købe det, mens ekspert videoer bruger detaljer om produktet. Den første er til at skabe interesse, og sidste er målrettet produktviden.

Når du bruger markedsføringsvideo, skal du sørge for at den indeholder følgende kerneelementer.

6 points til produktvideoer

Kortfattet og tydeligt message

Videoer skal engage forbrugeren og fortælle hvorfor produktet skal købes. Hvert af dine produkt har et formål, og videoen skal forklare det. Undgå fluff. Den ideelle produktvideo er på et minut eller mindre.

Attention-grabbing åbning

Fordi kunder er utålmodige. Der skal du først vise de problemer, som produktet retter sig på. De første par sekunder skal forpligte og connect med forbrugerne. Ellers mister du dem. Se eksempel herunder og gæt selv hvad de løser og hvordan.

Snak om painpoints

Hvert produkt løser mindst et painpoint. Gode ​​produktvideoer viser problemet og løsningen. For eksempel kan en markedsføringsvideo til bindefri snorbånd, begynde med en montage af mennesker, der er frustreret over løse snørebånd, eller endda nogen, der snubler. Du kan også lege med ideen og sætte situationen i hverdags relation.

Vær dog forsigtig med at introducere for mange painpoints. Hold dig til de mest almindelige painpoints, der kan løses hurtigt.

Minimer eller brug dead air time

“Dead Air” kan beskrive manglen på lyd i videoer. Mange brugere vil ikke se en video med ringe eller ingen lyd. Det er grunden til, at så mange professionelt producerede videoer som indeholder baggrundsmusik. For at minimere dead air skal du bruge passende baggrundsstøj og lydeffekter. Husk at tæt på 85 procent af videovisningerne på Facebook opstår med lyden fra. Et stort antal impressions sker, når folk er på arbejde, hvor lyd ikke altid er en mulighed. For disse seere skal du være sikker på din video kan bruges uden lyd.

Klar og tydelig Call to action

Fordi video typisk vil fylde skærmen på en smartphone, skal du inkludere et klart call to action på videoen. Dette kan gøres ved at indlejre specifikke instruktioner eller trykbare ikoner.

Tiltrækkende Content

Afhængigt af målgruppen skal alle produktvideoer fremkalde følelser. Følelser er en stærk drivkraft til køb, så sørg for at fokusere på det, der betyder mest for din kundebase.

Videoer, der får folk til at grine, har tendens til at sælge mere. Vat19, et websted, der sælger unikke nyhedsartikler. Deres primære følelse er humør. De bruger hjemmelavede videoer til at sælge alt fra gelébønner til en kæmp vingummi bjørn. Vat19 posterer også sine produktvideoer på sociale medier og YouTube.

En video, der adresserer et alvorligt problem,  skal serveres let og simle da det kan være forbrugeren ikke er opmærksom på problemet.. PhoneSoap gør dette godt i en simpel, animeret video. Vi ved alle, at vores mobiltelefoner er beskidte. Vi renser sjældent dem på grund af besværet og glemsomheden. Efter at have set videoen er det dog svært ikke at ville vide mere.

Produktvideoer kan hjælpe kunder, der ønsker at føle eller opleve et produkt. Videoer, der viser nogen, der bruger et produkt, kan hjælpe. Andre muligheder er nærbilleder, 360-graders visninger og overbevisende lydeffekter. SodaStream lavet flere 14-30 sekunders produktvideoer, der dækker de vigtigste områder. Her er en til Fizzi-modellen.

De fleste produkter kan drage fordel af markedsføringsvideoer, der kan afspilles direkte på produktsiden. Hvis du lige er begyndt med video, skal du vælge en gruppe populære produkter og derefter fokusere på mindre kendte kvalitetsprodukter. Undgå at blande tidsfølsomme meddelelser ind i dine videoer. Det kunne f.eks. være kuponer med udløbsdatoer. Dette bringe din produktion omkostninger ned eftersom de får en længere levetid.

Share this Post