Ahl/ januar 5, 2019/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Just dance 2019

Just Dance 2019, hvad kan jeg sige? Dette er et spil som høre til her i huset hvert år. Just Dance 2019 tilbyder ikke den store nyhed i sig selv eller nye funktioner, så ikke derfor det skal købes.

Just Dance bringer dog altid et smil på læberne her og altid god far og datter underholding. For Just Dance 2019 stod den på kamp ! Julie, jeg og en veninde af Julie skulle stå danse konkurrencen.

MEN inden vi starter, så skal vi lige have det på det rene. Jeg har 2 venstrefødder og 20 tæer, så dans ligger ikke i min talent gruppe. Derimod så mine modstandere, Julie og hendes veninde, har både gået til gymnastik og dans. Scenen var sat 35 år vs 10 år vs 10 år, hvem ville vinde ?

Okay Okay, der var klart snyd med dette. Som i nok kan regne ud så tabte jeg stort. Jeg mistet både sko og var ved at brække mine kropdele for at kunne følge med de to piger.

Just Dance 2019 bragt mig et nederlag, men jeg var så utrolig underholdt som hvergang. Just Dance fornyer sig nok ikke meget men bringer altid den rette musik og mange timers underholding.

Hvis du mangler et spil, som du og dit barn kan spille sammen og få mange timers underholding udaf så er Just Dance for jer. Just Dance er en sjov og underholdende måde, hvor på du og dit barn kan rør de led du aldrig bruger.

Just Dance bringer mennesker sammen i sjov og interessante danse og vil bringe dig utrolig meget sjov. Du vil finde det underholdende ligemeget om det er dine børne som spiller Just Dance eller du spiller det med dem.

Jeg kan afslører Just Dance blev brugt her til noget komsammen med voksne, hvor alle var over 30. Vi havde det stadig sjovt og det bragte pulsen op.

Note!

Just Dance, har vores anbefale både stor og lille. En note jeg dog vil påpege, jeg forstår ikke hvorfor Ubisoft ikke blot udgiver spillet som DLC istedet for, at udgive Just Dance hver år. Det kunne evt laves som en månednetlig betaling så de opdatere sangene løbende.

Share this Post