Ahl/ januar 4, 2019/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Hitman 2 har jeg personligt haft store forventninger til. Jeg har igennem tiden spillet alle spillene i Hitman serien. Så derfor havde jeg også store forventninger til denne titel.

Jeg har nu efterhånden sniget, myrdet og andet nogle timer. Jeg elsker stadig Hitman 2. Hvorfor gør jeg så dette? jo ser i Hitman 2 ligger op til du skal planlægge, udføre og flygte fra dine mord og handlinger. Det er ikke nok bare, at storme frem eller ikke se sig for. Hitman 2 kræver du tænker dig om og du udviser tålmodighed. Spillet giver din en utrolig følelse når du skal forklæde, snige og gemme dig rundt omkring for at lave det perfekte snigmord og slippe afsted med det.

Grafikken og lyden er hvad man kan forvente af et spil fra 2018. Den er troværdig og bidrag utrolig godt til det miljø som de prøver at skabe.

My Love !

Jeg elsker dette spil, mest af alt fordi det kommer under huden på mig. Jeg kan sidde at nørde missioner og finde nye vinkler og måde, at udføre min opgave på. Det er ikke tit man ser et spil, hvor der er gjort så meget udaf måder man kan dræbe en mand/kvinde på. Dette er ikke kun kreative og naturlig mord jeg snakker om. Du faktisk kan klare din mord i samme “map” på så mange forskellige måder. Jeg elsker, hvordan spillet opfordre en til at prøve, at gribe sine missioner an på flere måder og genspille dem.

Dette spil vil bringe mig, så mange timers underholdning og jeg vil elske hvert et mord ! Jep jeg indrømmer det: Jeg er stolt morder!

Jeg kan også godt lide, at Hitman 2 ikke tager meget af min tid hvergang. Jeg kan spille det lidt også lade det ligge uden jeg tænker jeg har misset noget eller jeg har noget hængende som jeg bare skal klare.

Man skal dog være opmærksom på, hvis du forventer et spil i højt tempo, så bliver du skuffet. Hitman 2 tager tid og tålmodighed, så derfor skal du investere din tid i spillet og holde fokus mens du spiller. Du vil dog ikke fortryde det.

Hitman 2 er et klart hit her og vil det være i langtid!

Share this Post