Ahl/ januar 4, 2019/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Just Cause 4

Just Cause 4 har gjort mig tom for ord ! Jeg har ikke spillet de tidligere, så kan desværre ikke sætte det i sammenhæng men de forrige.

Square Enix er udviklerne/publisheren på dette spil, og gud hvor må de dog fortryde det. Spillet er både handlings forladt og utrolig dårlig lavet.

Jeg har egentlig altid være fan af Square Enix, men de har godt nok faldet i kvalitet her på det sidste.

Jeg gad dette spil en chance og igen endnu en chance men nej. Dette spil kommer aldrig til at blive til noget.

Jeg sad med en kammerat vedsiden af mig mens jeg prøvet dette spil og vi kom begge to frem til at spillet aldrig bliver noget for os.

Jeg er den som normalt ikke gå op i grafikken eller lyden i min spil. jeg tror på vi idag har en minimum standard.

Just Cause 4 har lige knust og trampet på den standard. Lige fra karakterne til omgivelsen til animationer til filmene er direkte ødelæggende. Normalt så skal et spil have et af to ting for at kunne fange mig. Enten grafikken og måde spillet er lavet på eller handlingen bag spillet. Just Cause 4 er leveret en grafik, animation og verden som forventes af et spil fra 2012. Så er klart dumpet her.

Handlingen og historien er tom og mangler dybde. Just Cause 4 levere en tom historie og som vi bare har set udført så meget bedre af flere spil. Tanken om, at skulle vælte regeringer eller super bad guys er utrolig tiltrækkende fordi det er altid en god start. Just Cause 4 formår bare ikke, at levere på dette og jeg faldt hurtig fra.

Just Cause 4 fejler på alle de punkter vi forventer af vores spil idag. Just Cause 4 har været en utrolig dårlig start på 2019.

Just Cause 4
Share this Post