Ahl/ december 30, 2018/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Vi har efterhånd allesammen hørt om Red Dead Redemption 2 eller RDR2 og der har været opbygget en utrolig hype. Dette spil har været kaldt det mest ventet spil i 2018 og med god grund. Rockstar har udskudt dette spil gentagende gange for at sikre kvaliteten og de har haft gang i den helt store PR maskine. Der har ikke været plads til meget andet.

Jeg synes desværre dette er synd. Spillet kunne have været så meget mere, fordi hvem elsker ikke muligheden for at kunne røve et tog? en diligence? eller have en legendarisk shootout? alt dette tilbyder Red Dead Redemption 2 / RDR2 men desværre er spillet i sådanne et tempo du aldrig får opbygget spænding som ligger i vente ved disse handlinger.

Hvis vi kigger på spillet ud fra grafik og lyde, så er det klart en nummer 1 for 2018. Grafikken er fantastisk og du får en fantastisk oplevelse når du ridder rundt i det utrolig detalje orienteret landskab. Lyden kan du høre og mærke detaljerne i. Du får en utrolig oplevelse, hvis spillet blot gik ud på, at skulle nyde landskabet og lyden.

Min tilgang til dette spil var ligesom så mange andre, installere det og sæt igang. Inden spillet overhovedet var installeret var jeg ved at falde i søvn så langtid tog det. Jeg prøvet virkelig, at give dette spil en chance men opstarten var virkelig, så langsom og så utrolig kedelig. Jeg prøvet både den traditionelle måde, hvilket var fuld koncentration og med netflix i baggrund men nej. Jeg er ikke kommet videre i dette spil og kommer ikke det. Jeg har givet spillet 24 timer af mit liv over flere dage men nej.

Tror når jeg ser på hype vs spil, så tror jeg ikke jeg havde været så skuffet, hvis det ikke var for hypen omkring dette spil. De har opbygget noget som de ikke har kunne levere på. Jeg må sige dette er noget Rockstar er særlig god til, at gøre. Jeg kan fremhæve Mafia 3, som Rockstar også bygget op men ikke kunne levere på.

Når vi kigger på prisen og underholdnings værdien, så ville jeg aldrig have købte dette spil. Det har ikke fanget mig på de vigtig punkter. En pris på 500+ kr. er simpelthen for meget taget i betragtning, at indholdet af Red Dead Redemption 2 / RDR2 blot er et utrolig landskab med mindre sideactions.

 

 

 

 

 

Share this Post