Ahl/ januar 4, 2019/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

Super Bomberman R

Okay, hvis Super Bomberman R ikke bringer barndoms minder frem, så har du misset noget i din barndom !

Jeg har i min barndom brugt utrolig mange timer på, at konkurrere mod min venner og bekendt både til LANs og hjemme. Dette spil er på niveau med Track Mania som rigtig mange også kender fra deres ungdom.

Når dette så er sagt, så bringer titlen deres flere minder frem end selv spillet. Jeg har spillet dette spil med både min datter og et par bekendt og følelsen er bare ikke den samme. Titel giver minder men det gør spillet desværre ikke.

Når det så er sagt, så betyder det ikke jeg ikke elsker dette spil. Jeg kan af natur godt lide spil som er simple. Super Bomberman R er simple af natur men lidt lige som poker. Let at lære svært at mestre. Vi har fået rigtig god underholdning udad Super Bomberman R og det bliver fast inventar i mit spil katalog !

Styring i spillet er nemt, men har sine mindre fejl som bringer en ud i mindre positive tanker engang i mellem. Styringen er til gengæld nem og lige til, så selv børn kan spillet det udenforældre hjælp.

Spillet har sin plads som multiplayer og ikke for sin story mode. Det er klart sjovt at spille mod venner og bekende. Forstil dig Tekken i et andet format. Du vil aldrig købe Tekken for dens historie men mere for at kunne få lov til at tæske dine venner og bekende.

Spillet giver underholding både til børn og voksne, men pas på dette er klart en spil, hvor forældre har fordel over børnene.

Anbefales herfra !

Share this Post