Ahl/ januar 1, 2019/ Gaming, Konsol, Playstation 4, Spil

PS4 Spiderman

Lad mig starte med, jeg er altid skeptisk overfor nye spil, som bygger på gamle ideer og som vi har set en mio udgaver af tidligere. På forhånd, så er spiludgivelsen blot en forlængelse af Marvels succes på film market. Spider-man adskiller sig på mange punkter.

Når det så er sagt, så er det univers som spiderman tilbyder utrolig spændende. Det giver Insomniac Games et utrolig grundlag for DLC man sjældent ser. Spider-man er en NY helt og verden er sat herind, for at skabe nyt DLC kræver det ikke andet end at tilføje en ny historie, så de kan bygge utrolig meget på dette spil.

Jeg har efterhånden nu gennemført Spider-man og det meste af DLC og igen ikke tit spil får mig til at ville købe DLC eller season pass. Spider-man har fanget mig, historier der er lagt ind i spillet er utrolig velskrevet og får dig til at se bort fra de fejl man nu oplever igennem sin spiloplevelse.

Spider-man har sin fejl. Det bliver utrolig ensformet, at svinge sig fra bygning til bygning. Jeg mangler følelsen af vinden eller suset i maven når jeg hopper udfra en bygning, griber fat og svinger mig. Dette er en af nøglepunkterne i at være Spider-man, han svinger sig fra bygning til bygning.

Når jeg sad og gennemspillet Spider-man, så fik jeg fornærmelse af jeg faktisk spillet en film. Den måde det var bygge op på og den måde sidehistorier spillet ind, gad mig den følelse. Jeg vil sige jeg har aldrig haft den følelse før fra et spil, det var nyt og spændende. Må nok sige tror det var/er det som har trukket mig ind i spillet.

Grafik og lyd, lever op til hvad man kan forvente. Grafikken er fin og flot men ikke noget særligt i vores tid. Lyden er gennemsnitlig og fanger ikke rigtig mig.

Spider-man har bragt mig mange timers underholdning og venter spændt på nye DLC pakker. Dette spil er sine penge værd, men du skal købe det fordi du gerne vil trækkes ind i historie og have følelsen af at være en del af en film. Hvis du køber det pga. grafik og lyde bliver du skuffet.

Share this Post